دوشنبه 3 مهر 1396 - 5 محرم 1439 - 2017 سپتامبر 25
تاریخ انتشار : 12 بهمن 1389 0:0

آثار راه يافته به مرحله دوم داوری از سوی دبیرخانه کتاب سال اعلام شد

دبيرخانه بيست و هشتمين دوره جايزه كتاب سال جمهوري اسلامي ايران،‌ اسامي آثار راه‌يافته به مرحله دوم داوريها را در بخشهای مختلف به شرح زیر اعلام نمود.

آثار راه‌يافته به مرحله دوم داوري در دو بخش آمار و اقتصاد

دبيرخانه بيست و هشتمین دوره جايزه كتاب سال جمهوري اسلامي ايران،‌ اسامي آثار راه‌يافته به مرحله دوم داوريها در دو بخشهايی آمار و اقتصاد از گروه علوم اجتماعی را اعلام كرد. در اين دوره از جایزه کتاب‌سال حدود 20 هزار كتاب مورد بررسي و داوري قرار گرفتند که در بخش آمار دو اثر و در بخش اقتصاد نيز هفت اثر به مرحله دوم داوریها  راه يافتند.

در گروه آمار دو كتاب «آمار و احتمال مهندسي و علوم» تاليف رونالد اي. واليول و ريموند اچ. مايرز با ترجمه اسماعيل خرم و كتاب «آمار رياضی و كاربردهای آن» تاليف جان فروند با ترجمه مشترک محمد قاسم وحيدی اصل و علی عميدی منتشر شده از مرکز نشر دانشگاهی به مرحله دوم داوریها راه يافتند.

همچنين در گروه اقتصاد كتابهاي «اقتصاد مالي خصوصي‌سازي» ‌تاليف ويليام ال. مگينسون با ترجمه محمد صفار،‌ «آموزش و توسعه مباحث نوين در اقتصاد آموزش» تاليف مشترك عباس معدن‌دار‌آراني و محمدرضا سركار آراني، «كنكاشي در روش‌شناسي اقتصاد» تاليف شيلا.سي.داو با ترجمه محمود توسلي و علي رستميان،‌ «استراتژيهاي رشد و توسعه اقتصادي» تاليف محمد قلي يوسفي،‌ «ماليه عمومي و انتخاب عمومي» تاليف جان كالينز و فيليپ جونز با ترجمه مشترك الياس نادران، آرش اسلامي و علي چشمي، ‌«اقتصاد مهندسي» تاليف عليرضا مهدي‌خاني و محمد احساني‌فر و كتاب «پولشويي و موسات مالي» تاليف مينا جزايري به مرحله دوم داوري‌ها راه يافتند.

آثار راه‌يافته به مرحله دوم داوري بخش‌ مكانيك

در اين دوره حدود 20 هزار كتاب مورد بررسي و داوري قرار گرفته‌اند که در گروه علوم كاربردي و در بخش مكانيك 9 اثر جواز حضور در مرحله دوم داوري‌ها را كسب كردند.

‌كتاب‌هاي «در پيرامون ماشينكاري و ماشين‌هاي ابزار تراشكاري، فرزكاري، سنگ‌زني» تأليف واكر جان آر، ترجمه اكبر شيرخورشيديان، «روش‌هاي نوين بهينه‌سازي»، تأليف محمدرضا فروزان و محمدرضا نيرومند، «اصول المان محدود در انتقال حرارت و سيالات»، تأليف لويز نيتاروس سيتارامو و ترجمه ابراهيم افشاري، امين ياقوتيان و نبي جهانتيع، «مباني و كاربردهاي ديناميك شاره‌ها»، تأليف علي اكبر رنجبر، «مكانيك سيالات»، تأليف محمدرضا چمني، «مكانيك شكست در طراحي سازه‌ها»، تأليف فرهاد جاويدراد، «ماشين‌هاي جريان سيالي»، تأليف سيد پرويز علوي تبريزي و اصغر برادران رحيمي، «روش محاسباتي در ديناميك شاره‌‌ها»، تأليف جي.اچ. فرزيگر وام. پريك و ترجمه علي‌اكبر رنجبر و در نهايت كتاب «مبانی ترموديناميك مهندسی»، تأليف مايكل جي. موران و هاوارد ان. شاپيرو و ترجمه اختر رجبي و بيژن ديبايي‌نيا  منتشر شده از مرکز نشر دانشگاهی در مرحله دوم داوري‌ها حاضر خواهند بود.

آثار راه‌يافته به مرحله دوم داوري در بخش‌هاي پزشكي،‌ دامپزشكي و شيمي

در اين دوره حدود 20 هزار كتاب مورد بررسي و داوري قرار گرفته‌اند که در گروه دامپزشكي 3 اثر، در گروه پزشكي 3 اثر و در گروه شيمي نيز دو اثر به مرحله دوم راه يافتند.

در گروه دامپزشكي، كتاب‌هاي «فارماكولوژي درمانگاهي دام‌هاي كوچك» نوشته جيل مديسون و ترجمه سيداحمد فاطمي و سعيده نعيمي، «التيام زخم در دام‌هاي بزرگ» تاليف «ايرج نوروزيان و در نهايت كتاب بهداشت گوشت» تاليف جوزف گريسي و ترجمه حميد خانقاهي ابيانه به مرحله دوم داوري‌ها راه يافتند.

همچنين در گروه پزشكي نيز كتاب‌هاي «ژنتيك مولوكولي پزشكي» تاليف محمدرضا نوري دلويي،‌ «راهنماي آزمايشگاهي بيولوژي مولكولي» تاليف آلن گريشيتن و ترجمه محمد رمضاني، ‌فاطمه مصفا، بي‌بي حميده پرهيز و حامد منتظري و در نهايت كتاب‌ «فيزيولوژي ورزشي 1 و 2» تاليف وليام دي مك آردل،‌ فرانك آي.كچ و ويكتور آل كچ و ترجمه اصغر خالدان در مرحله دوم حاضر خواهند بود.

درگروه شيمي نيز دو كتاب «انرژي هسته‌اي توسط محصورسازي گداخت لختي»‌ تاليف جي هوگان و توماس دولان و ترجمه رضا امراللهي و همچنين «بيوپليمرهاي زيست‌تخريب‌پذير و خوراكي» تاليف مشترك بابك قنبرزاده، ‌هادي الماسي و يونس زاهدي جواز حضور در مرحله دوم داوري‌ها را كسب كردند.

اسامي آثار راه يافته به مرحله دوم داوري‌ها در بخش حقوق

در اين دوره حدود 20 هزار كتاب مورد بررسي و داوري قرار گرفتند که در اين دوره در بخش حقوق 7 اثر به مرحله دوم داوري‌ها راه يافتند.

بر اساس اين گزارش، كتاب‌هاي «داوري تجاري بين‌المللي: آيين داوري» تاليف حميدرضا نيكبخت، «حقوق بشر در جهان معاصر» تاليف مشترك سيد محمد قادري و سيد فاطمي،‌ «حق اختراع، نگرشي تطبيقي» تاليف جمال صالحي ذهابي، «نظريه عمومي شروط و التزامات در حقوق اسلامي» تاليف سيد مصطفي محقق داماد،‌ «حقوق و اقتصاد» تاليف رابرت كوتر و تامس يولن و ترجمه يد‌الله دادگر و حامده اخوان، «نظريه‌هاي جرم‌شناسي» تاليف توماس ال. وينفري و ترجمه سيدرضا افتخاري و در نهايت كتاب «فلسفه حقوق بين‌الملل» تاليف فرناندو تسون و ترجمه محسن محبي به مرحله دوم داوري‌ها راه يافتند.

اسامي آثار راه يافته به مرحله دوم داوري‌ها در بخش آموزش و پرورش و مدیریت بازرگانی

در اين دوره حدود 20 هزار كتاب مورد بررسي و داوري قرار گرفتند که در گروه آموزش و پرورش 2 اثر و در گروه مديريت و بازرگاني نيز 4 اثر به مرحله دوم داوري‌ها راه يافتند.

بر اساس اين گزارش، ‌در گروه آموزش و پرورش كتاب‌هاي «نظريه اسلامي تعليم و تربيت» تاليف جميله علم الهدي و «مشاوره شغلي: رويكرد كلي نگر» تاليف ورنون جي. زونكر و ترجمه علي محمد نظري جواز حضور در مرحله دوم داوري‌ها را كسب كردند.

همچنين در گروه مديريت و بازرگاني، كتاب‌هاي «سنجش و ارزيابي روان‌شناختي در محيط كار» تاليف ملرك كوك و بري كريپس و ترجمه جهانبخش صادقي،‌ «نظريه و سياست‌هاي تجارت بين‌الملل و بازرگاني خارجي ايران» تاليف سيدحسين ميرجليلي، ‌«شناسايي و مديريت ريسك پروژه» تاليف تام كندريك و ترجمه سيد مرتضي كشفيان ريحاني و در نهايت كتاب «دانشنامه كار‌آفريني» تاليف گروه مولفان به مرحله دوم داوري‌ها راه يافتند.

آيين پاياني بيست و هشتمين جايزه كتاب سال جمهوري اسلامي ايران، ‌19 بهمن‌ماه در تالار وحدت تهران برگزار خواهد شد.