پنج شنبه 2 آذر 1396 - 5 ربيع الاول 1439 - 2017 نوامبر 23
تاریخ انتشار : 6 بهمن 1389 0:0

12 عضو جدید در شبکۀ عرضۀ فراگیر کتاب دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی، مرکز نشر دانشگاهی از سال گذشته با 48 عضو از دانشگاههای سراسر کشور و 3500 عنوان کتاب در حوزه‌های مختلف علمی، اقدام به راه‌اندازی سایت اینترنتی کتاب دانشگاهی نموده است که به تازگی 12 عضو جدید از دانشگاههای امام صادق (ع)، امیرکبیر، تربیت دبیر شهید رجایی، جامع علمی ـ کاربردی، شاهد، صنعتی سهند تبریز، مالک اشتر، هنر اصفهان، جهرم، دانشگاه عالی دفاع ملی، دانشکده علوم و اقتصاد و دارایی و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به این مجموعه پیوستند.

به جهت فراهم نمودن بستر مناسب خرید دانشجویان سراسر کشور تمامی پرداختهای مربوط به خرید این آثار از طریق کارتهای عضو شتاب در سراسر کشور امکان‌پذیر است. این کتابها با تخفیف 10 درصد از طریق سایت فروشگاه اینترنتی کتابهای دانشگاهی به آدرس www.bookiup.ir قابل دسترسی است.

انعکاس خبری در خبرگزاری لبزنا
 انعکاس خبری در خبرنامه آموزش عالی