سه شنبه 30 آبان 1396 - 3 ربيع الاول 1439 - 2017 نوامبر 21
تاریخ انتشار : 4 اسفند 1389 0:0

برگزاری جشن سی امین سال تأسیس مرکز نشر دانشگاهی

پس از تشکیل ستاد انقلاب فرهنگي امر رسيدگي به كارهاي علمي و تحقيقي استادان دانشگاه‌هاي كشور به عهده كميته‌اي بنام كميته ترجمه و تأليف و تصحيح كتابهاي دانشگاهي گذاشته شد. و به منظور پاسخگویی به بخشی از نیازهای انتشاراتی منابع اطلاعات علمی مورد نیاز دانشگاهها و جامعۀ علمی کشور، كميته مذكور در تاريخ 23/ 12/ 59 تحت عنوان مركز نشر دانشگاهي تأسیس شد.

و هم اکنون در آستانه سی‌امین سال تأسیس مرکز نشر دانشگاهی با کارنامه‌ای درخشان از خدمت به جامعۀ فرهیخته دانشگاهی کشور هستیم براین اساس  جشن باشکوهی با حضور مسئولین این مرکز، مؤسس و تمامی کسانی که در این سالها در این مرکز مشغول خدمت به نشر علم بوده‌اند که شامل کارمندان، مدیران اسبق و فعلی، مؤلفین و مترجمین و دیگر عزیزان می‌شود برگزار خواهد شد.

امید است با آغاز دهه چهارم فعالیت این مرکز در رشد و بالندگی نشر و ترویج علم در کشور و حتی خارج از کشور به موفقیتهای بزرگی دست یابد.

انعکاس خبر
خبر گزاری ایبنا