شنبه 1 مهر 1396 - 3 محرم 1439 - 2017 سپتامبر 23
تاریخ انتشار : 22 اسفند 1389 0:0

عرضۀ 400 عنوان کتاب مرکز نشر در نمایشگاه کتاب افغانستان

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی این نمایشگاه در مکان نمایشگاه بین‌المللی افغانستان در شهر کابل 21 اسفند  ماه برگزار شد.

نمایشگاه مشترک فرهنگی کتاب (دوستی) میان افغانستان و جمهوری اسلامی ایران با حضور وزیر اطلاعات و فرهنگ  افغانستان و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کشورمان و دکتر فداحسین مالکی سفیر جمهوری اسلامی ایران، در کابل افتتاح گردید. در این نمایشگاه 650 هزار جلد کتاب سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و...، به ابتکار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جمهوری اسلامی ایران و وزارت اطلاعات و فرهنگ افغانستان در بیش از 70 غرفه برای یک هفته به نمایش گذاشته شده است.

هدف اين نمايشگاه عرضۀ كتاب‌هاي فرهنگي، دينی و مذهبی است که در راستاي گسترش فرهنگ اسلامي در ميان دو کشور اسلامی ایران و افغانستان راه‌اندازي شده و علاوه بر مركز نشر، برخي ديگر از ناشران دانشگاهی کشور نيز در آن شركت كرده‌اند.

مرکز نشر دانشگاهی نیز در این نمایشگاه علاوه بر 400 عنوان آثار منتشره از این مرکز، 150 عنوان از کتابهای سایر دانشگاههای عضو شبکه عرضۀ فراگیر کتاب دانشگاهی نیز ارائه خواهد کرد.

این نمایشگاه تا 28 اسفندماه ادامه خواهد داشت.

انعکاس خبری در خبرگزاریها  شمارۀ خبر
خبرگزاری ایبنا  خبر شمارۀ 1