پنج شنبه 30 شهريور 1396 - 1 محرم 1439 - 2017 سپتامبر 21
تاریخ انتشار : 22 تیر 1390 0:0

پیام تبریک رئیس مرکز نشر دانشگاهی به مناسبت میلاد منجی عالم بشریت

نیمه شعبان، خجسته میلاد یگانه منجی عالم بشریت مهدی موعود از سلاله طیبه رسول خدا (ص)، آخرين‌ ذخيره‌ الهي‌ براي‌ نجات‌ انسانها، برپا کننده حکومت جهانی عدل، در هم کوبنده ظلم ها و ظلمت ها حضرت‌ بقيه ‌الله حجۀ ‌بن الحسن‌ العسكري‌ ارواحنا لتراب‌ مقدمه‌ فداه‌  بر همه صالحان و منتظران مبارک باد.

آرزو می کنیم زمانی که چشمانمان به دیدار یگانه دادگستر جهان منور می شود، آمادگی دیدارش را احراز کرده باشیم و از خداوند سبحان‌ تعجيل‌ در فرج‌ مبارك‌ آن‌ حضرت‌، عزت‌ و اقتدار روزافزون‌ نظام‌ جمهوري‌ اسلامي‌ ايران‌ در سایه رهبری رهبر معظم حضرت آیت الله خامنه ای را تا ظهور مبارکش  مسئلت‌ مي‌نمايیم.

محمدمهدی طهرانچی

رئیس مرکز نشر دانشگاهی