چهارشنبه 26 مهر 1396 - 28 محرم 1439 - 2017 اکتبر 18
تاریخ انتشار : 5 مرداد 1390 0:0

معرفی کتاب «دینامیک شاره ها»

كتاب دینامیک شاره ها مباحث ديناميك شاره‌های علوم مهندسی را ارايه كرده و متنی مستقل يا تكميلي براي دروس مقدماتي ديناميك در دوره كارشناسی محسوب مي‌شود.

در مقدمه كتاب نوشته شده، شاره ماده‌اي است كه در مقابل نيروي برشي يا تنش، بدون جابه‌جايي نمي‌تواند مقاومت كند. شاره‌ها معمولا به گازها يا مايعات تقسيم مي‌شوند. شاره‌ با توجه به كاربردهاي فراوان مكانيك، يكي از حياتي‌ترين و بنيادي‌ترين شاخه‌هاي پژوهش در مطالعات علمي كاربردي و مهندسي است.
اين نوشتار داراي 13 فصل است كه برخي از فصول آن شامل «استاتيك شاره‌ها»، «مدل‌هاي رياضي حركت شاره»،‌«تحليل ابعادي و تشابه»، «جريان لايه مرزي و جريان در لوله‌ها و مجراها»،‌«جريان تراكم‌پذير تك‌بعدی»، «ديناميك گازي جريان تراكم‌پذير دوبعدي»، «جريان متلاطم تراكم‌پذير»، «موج‌ها و پايداري» است.
چند فصل نخست اين كتاب براي دانشجويان سال اول دانشگاه نوشته شده و بيشتر بر مفاهيم اساسي حركت شاره تاكيد كرده است. سه فصل ابتدايي كتاب استنتاج معادلات پايستگي به هر دو شكل انتگرالي ديفرانسيلي را بررسي كرده است.

اين نوشتار به عنوان منبع كمك درسي نيز محسوب مي‌شود و در آن 100 مساله كاملا حل شده با روش گام به گام، توضيحاتي روشن براي مفاهيم و نظريه‌ها، روش‌هاي اندازه‌گيري جريان و جدول‌هاي جريان تراكم‌پذيري ارايه شده است.

كتاب «ديناميك شاره‌ها» در 418 صفحه، 1000 نسخه و با بهای 115000 ريال به چاپ رسیده است.

منبع خبر