جمعه 24 آذر 1396 - 27 ربيع الاول 1439 - 2017 دسامبر 15
تاریخ انتشار : 5 مرداد 1390 0:0

رئیس چهارمین نمایشگاه تخصصی کتاب دانشگاهی انتخاب شد

مدیرمسوول انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی گفت: علی اکبر تورانیان، به عنوان رئیس چهارمین نمایشگاه تخصصی کتاب دانشگاهی انتخاب شد.

محمدرضا حاتمی، مدیر مسؤول انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی با بیان این مطلب به خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)  گفت: اعضای هیئت مدیره انجمن ناشران کتاب دانشگاهی در جلسه‌‌ای که سه‌شنبه (4 مرداد) در دفتر انجمن ناشران کتاب دانشگاهی تشکیل شد، علی‌اکبر تورانیان را به عنوان رئیس چهارمین نمایشگاه تخصصی کتاب دانشگاهی انتخاب کردند. وی پيش از اين رئیس بخش دانشگاهی بیست و چهارمین نمایشگاه کتاب تهران بود.

وی در ادامه افزود: نمایشگاه تخصصی کتاب دانشگاهی از سال 87 تاکنون به صورت سالیانه برابر با هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران توسط انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی با حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود.

حاتمی یادآور شد: این نمایشگاه با هدف ارتقای جایگاه کتاب دانشگاهی ـ به‌روز رسانی کتابخانه‌های مراکز علمی، تخصصی و دانشگاهی سراسر کشور و ارایه جدیدترین عناوین منابع دانشگاهی و تسهیل در توزیع منابع دانشگاهی برپا می‌شود.

مدیر مسؤول انجمن ناشران کتاب دانشگاهی یادآور شد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امسال موافقت اولیه خود را با برگزاری این نمایشگاه اعلام کرده و همچون سال‌های گذشته انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی را در مراحل برگزاری نمایشگاه حمایت خواهد کرد.

حاتمی اظهار کرد: نحوه فروش ناشران، ارایه خدمات انجمن ناشران کتاب دانشگاهی به خریداران و ناشران، شرایط خریداران کتاب و نحوه ثبت نام ناشران در نمایشگاه به زودي اعلام خواهد شد.

چهارمین نمایشگاه تخصصی کتاب دانشگاهی 22 تا 27 آبان سال 90 از سوی انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی با حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود.