سه شنبه 30 آبان 1396 - 3 ربيع الاول 1439 - 2017 نوامبر 21
تاریخ انتشار : 24 مرداد 1390 0:0

يازدهمين دوره نمايشگاه كتاب پنجره برگزار می شود

يازدهمين دوره نمايشگاه كتاب پنجره (سوم تا هفتم مهر ماه) از سوی كانون فرهنگی پنجره با مشاركت اداره كل امور فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود.

كارشناس فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان درباره اين مطلب به خبرگزاری كتاب ايران (ايبنا)، گفت: يازدهمين دوره نمايشگاه كتاب پنجره با حضور چهل ناشر از سراسر كشور برپا خواهد شد.

هومن هاشمی‌نژاد با اشاره به اينكه اين نمايشگاه در دو حوزه‌ عمومی و دانشگاهی برپا می‌شود، يادآور شد: بيش از 10 هزار عنوان كتاب از سوی ناشران در اين نمايشگاه عرضه خواهد شد.

وی با تاكيد بر اينكه آثار لاتين ناشران نيز در اين نمايشگاه ارايه خواهد شد، يادآور شد: منابع دانشگاهی و علمی دارای 25 درصد تخفيف و آثار عمومی با 35 درصد تخفيف از سوی ناشران ارايه مي‌شود. وی يادآور شد: فضايی بالغ بر 2700 متر برای غرفه‌بندی نمايشگاه در نظر گرفته شده است.

هاشمی‌نژاد در ادامه افزود: استادان، كاركنان و دانشجويان دانشگاه صنعتی اصفهان می‌توانند با تخفيف مطرح شده از نمايشگاه خريد كنند. علاوه بر دانشجويان و استادان دانشگاه اصفهان، ديگر دانشجويان دانشگاه‌های كشور نيز می‌توانند با هماهنگی در نمايشگاه حضور يابند.

كارشناس فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان يادآور شد:‌ يازدهمين دوره نمايشگاه كتاب پنجره سوم تا هفتم مهر ماه در باشگاه ورزشی دانشگاه صنعتی اصفهان برپا خواهد شد.