پنج شنبه 30 شهريور 1396 - 1 محرم 1439 - 2017 سپتامبر 21

١٣٩٠، 128 ص، وزيری- شميز

شابك ٨-١٤٠١-٠١-٩٦٤-٩٧٨

٣٥٠٠ تومان

برآورده كردن رضايت خاطر گردشگر طبيعت توأم با حفاظت از جلوه‌های طبيعی پاركهای ملي و جنگلی نيازمند برنامه‌ريزی پاركها در مقياس كلان و طراحی مهندسی زونهای حفاظتی، آموزشی و پژوهشی و به‌ويژه تفرجی در مقياس خرد است.

كتاب حاضر دستورالعملی برای تهيه و تدوين كتاب طرح پارك‌داری و طراحی و مهندسی پاركهای ملی و جنگلی برای بهتر پياده كردن برنامه‌های حفاظتی، آموزشی و پژوهشی و تفرجي در پاركهای ملي و جنگلی كشور پهناور و متنوع ماست. اين كتاب برای فرهيختگان، انديشمندان، دانشجويان و طرفداران محيط زيست نگاشته شده و مطالب آن رهنمودی برای ادارۀ بهتر و پايدار پاركهای ملی و جنگلی و مناطق حفاظت‌شدۀ كشورمان است.

كتاب شامل ٨ فصل با عنوانهای آغاز سخن؛ دستورالعمل پياده كردن شرح خدمات فاز توجيهی (طرح‌ريزی پاركها)؛ روش‌شناسی پياده كردن شرح خدمات تفصيلی (طراحي و مهندسی پاركها)؛ دستورالعمل پياده كردن شرح خدمات تفصيلی (طراحی و مهندسی پاركها)؛ مطالعات موردی؛ جدولها؛ عكسها؛ و نقشه‌هاست. در پايان كتاب راهنمای مرجع‌نگاری در متن و فهرست منابع و منابع مورد استفاده آورده شده است.

همچنین معرفی این کتاب در سایت خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) آمده است.