پنج شنبه 30 شهريور 1396 - 1 محرم 1439 - 2017 سپتامبر 21
تاریخ انتشار : 4 مهر 1390 0:0

مراسم معارفه سرپرست معاونت اجرایی برگزار شد

مراسم معارفۀ آقای مهدی تاروردی لو، سرپرست معاونت اجرایی، با حضور دکتر طهرانچی ریاست مرکز نشردانشگاهی، دکتر فرازمند معاونت پژوهشی و جمعی از مدیران و مسئولان حوزۀ پژوهشی و اجرایی برگزار شد.

در این مراسم دکتر طهرانچی با ابراز خرسندی از این انتخاب و با اشاره به فراز و فرودهای معاونت اجرایی طی چند دورۀ اخیر فرمودند: با توجه به اینکه مرکز نشر دانشگاهی به تحولاتی نیاز داشت که از جملۀ این تحولات تغییر در ساختار مرکز نشر دانشگاهی بود و کلید این تغییرات و تحولات را معاونان محترم اجرایی رقم زدند. اما اکنون پس از این مهم مرکز به تثبیت تحولات انجام‌شده نیاز دارد، بالطبع کسانی که تحول‌دهنده‌اند الزاماً تثبیت‌دهنده هم نمی‌توانند باشند به این منظور، به شخصی نیاز داشتیم که دارای انسجام، سعۀ صدر و پیگیر در امور باشد که بحمدلله ایشان را شخصی مؤمن و از هر نظر واجد شرایط یافتیم و برای اموری چون انسجام و نظم سازمانی، حفظ کرامت انسانی و اعتلای فرهنگ‌سازی و پیگیر تحولات در تمامی حوزه‌ها بهترین انتخاب بودند. امیدواریم همکاران مرکز نشر دانشگاهی پشتیبان ایشان باشند. و مطمئناً ایشان هم هر چه در توانشان است برای اعتلای مرکز به کار می‌گیرند. از خدای متعال برای ایشان آرزوی موفقیت می‌کنیم. سپس، دکتر طهرانچی به شرح وضعیت فعلی مرکز پرداختند.

دکتر فرازمند نیز با تأیید سخنان دکتر طهرانچی و تبریک به آقای تاروردی‌لو برای ایشان آرزوی موفقیت کردند و در پایان معاونت اجرایی از حضور تمام مدیران و مسئولان تشکر کردند.

روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی