چهارشنبه 26 مهر 1396 - 28 محرم 1439 - 2017 اکتبر 18
تاریخ انتشار : 3 مهر 1390 0:0

حوزۀ علوم انسانی

حوزة علوم انساني در مركز نشر دانشگاهي از پركارترين و گسترده‌ترين گروهها و مسئول نشر كتاب در رشته‌هاي مختلف است. در زمينة كتاب تاكنون در رشته‌هاي كتابداري و فهرست‌نگاري، نسخ خطي و متون كهن، فلسفه و عرفان، ادبيات، باستان‌شناسي، تاريخ و جغرافيا، زبانشناسي و زبانهاي خارجي، اقتصاد، فقه و حقوق، علوم اجتماعي، تربيت بدني و علوم ورزشي، علوم سياسي، علوم تربيتي و مديريت ٢٥٠ عنوان كتاب منتشر كرده است كه نزديك به ٨٠ درصد آنها كتابهاي تأليفي بوده و برخي نيز به چاپهاي مجدد رسيده است.

همچنين اين حوزه از عمده‌ترين توليدكنندگان نشريات مركز نشر دانشگاهي است. مهم‌ترين و قديمي‌ترين نشريات مركز نشر (كه اخيراً زيرنظر دفتر مجلات توليد و نشر مي‌شوند) مانند نشر دانش، معارف، مجلة زبانشناسي، مجلة باستان‌شناسي و تاريخ، و لقمان (به زبان فرانسه) از نخستين سالهاي آغاز به كار مركز در اوايل سال١٣٦٠ تاكنون منتشر مي‌شوند و جايگاه شاخصي در ميان نشريات تخصصي و دانشگاهي دارند. همچنين از اواسط سالهاي دهة ١٣٧٠ نشريات بين‌المللي ايران‌شناسي پژوهشهاي ايران‌شناختي (به زبان آلماني) و نامة ايران ‌باستان (به فارسي و زبانهاي ديگر) به جمع نشريات مركز نشر دانشگاهي پيوستند.

حوزة علوم انساني در چند سال اخير، علاوه بر گروههاي تخصصي نامبرده، گروههاي ادبيات تطبيقي، ترجمه، مديريت و علوم ارتباطات را نيز به مجموعة خود افزوده است و اميدوار است بزودي در اين زمينه‌ها هم به نشر كتابهاي مفيد دانشگاهي دست يابد.

کتابها