پنج شنبه 30 شهريور 1396 - 1 محرم 1439 - 2017 سپتامبر 21
تاریخ انتشار : 27 آذر 1390 0:0

مرکز نشر دانشگاهی غرفۀ برتر دوازدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری

مهندس عباسعلي ارفع دبير كميته اجرايي دوازدهمين نمايشگاه دستاوردهاي پژوهش و فناوري در مراسم اختتاميۀ این نمايشگاه اظهار كردند: نمايشگاه دستاورد پژوهش و فناوري امسال با شعار اقتصاد دانش بنيان، پيشران جهاد اقتصادي و با هدف ارائه آخرين دستاوردهاي پژوهشي و فناوري دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، نهادهاي اجرايي، پارك‌هاي علم و فناوري و مراكز رشد كشور، برگزاري فن بازار ملي جمهوري اسلامي ايران با هدف تجاري سازي دستاوردهاي پژوهشي و ارائۀ تجهيزات تحقيقاتي و آزمايشگاهي ساخت داخل برگزار شد.

این نمایشگاه با تقدیر از 28 غرفۀ برتر دوازدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش به کار خود پایان داد. در مراسم اختتامیه نمایشگاه که با حضور دکتر محمد مهدی نژاد نوری، مهندس قادری فر و جمعی از مدیران پژوهشی و ... برگزار گردید مرکز نشر دانشگاهی به عنوان غرفۀ برتر دانشگاهی انتخاب شد.

کسب رتبۀ برتر غرفۀ مرکز نشر دانشگاهی را به رئیس محترم مرکز نشر دانشگاهی و همکاران گرامی تبریک می گوییم و موفقیت روزافزون مرکز نشر دانشگاهی را از خداوند متعال خواستاریم.

روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی