پنج شنبه 30 شهريور 1396 - 1 محرم 1439 - 2017 سپتامبر 21
تاریخ انتشار : 24 بهمن 1390 0:0

رونمایی "طرح آموزش الکترونیکی رساله نویسی" مرکز نشر دانشگاهی در وزارت علوم

با رونمایی از طرح "آمال" در روز سه شنبه 25 بهمن 1390، ارائۀ کشوری دوره های آموزش الکترونیکی رساله نویسی آغاز خواهد شد.

رساله و پایان­ نامه مظهر توان علمی و اخلاق دانشجویی است و بدون تردید، بهترین نمود ثمره سالهای تلاش و پژوهش دانشجویان و قدرت تحقیقاتی و استنباطی­ شان، جز در رساله و پایان‌نامه نخواهد بود. از این رو، مرکز نشر دانشگاهی به عنوان یکی از ناشران فعال کتابهای دانشگاهی، با درنظر گرفتن نیاز دانشجویان به آموزش نحوه رساله نویسی و با در اختیار گرفتن گروه­های تخصصی و استادان مجرب، دوره های آموزش الکترونیکی رساله نویسی را راه‌اندازی کرده است تا به­ گونه‌ای پاسخگوی این نیاز دانشجویان باشد.

مراسم رونمایی از این طرح، در ساعت 10:30 روز سه شنبه 25 بهمن ماه و با حضور معاونان آموزشی و پژوهشی وزارت علوم و رؤسای دانشگاه­ها و پژوهشگاه­ها و با میزبانی ریاست مرکز نشر دانشگاهی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است در این سامانه، شیوه های صحیح رساله نویسی و سرفصلهای لازم برای یادگیری نحوه نگارش پایان ­نامه های تحصیلی در 9 دوره کوتاه و بلندمدت، آموزش داده می­ شود.

حضور استادان در حین برگزاری دوره و ارائه مشاوره و پاسخگویی به سؤالات دانشجویان، این دوره را نسبت به دوره های مشابه خود منحصربه­ فرد کرده است.