جمعه 29 تير 1397 - 8 ذيقعده 1439 - 2018 ژولاي 20
تاریخ انتشار : 9 اسفند 1390 0:0

دومین نشست ادبیات تطبیقی 11 اسفند برگزار خواهد شد

نشست دوم از سلسله نشستهای ادبیات تطبیقی با عنوان «ادبیات تطبیقی در کشورهای عربی زبان» در خانه هنرمندان ایران برپا می شود.

به همت دبیرخانه همایش ادبیات تطبیقی، دومین نشست از مجموعه نشستهای آشنایی با مبانی ادبیات تطبیقی در فرهنگهای گوناگون  با عنوان «ادبیات تطبیقی در کشورهای عربی زبان» از ساعت 15 الی 17 پنج شنبه 11 اسفند در تالار استاد امیرخانی خانه هنرمندان ایران برگزار می­شود.

در این نشست که با سخنرانی استادان برجسته­ای چون دکتر خلیل پروینی (دانشیار گروه زبان و ادبیات عربی دانشگاه تربیت مدرس) و دکتر هادی نظری­منظم (استادیار گروه زبان و ادبیات دانشگاه بوعلی سینا همدان) همراه است، ادبیات تطبیقی و جایگاه آن در کشورهای مختلف خصوصاً کشورهایی که کمتر به موضوع ادبیات تطبیقی پرداخته­اند مورد نقد و بررسی قرار خواهد گرفت.

پیش از آن نیز، در نخستین نشست این سلسله همایشها، در 29 دی­ماه، با حضور دکتر جان اله کریمی، دکتر بهمن نامور مطلق، دکتر تهمورث ساجدی، اسماعیل آذر، سعید فیروزآبادی، محمد زیار و جمعی از استادان و صاحبنظران برجسته این حوزه، ادبیات تطبیقی در روسیه بررسی شد.

شایان ذکر است همایش «ادبیات تطبیقی در دهۀ کنونی و چشم اندازهای آن» در بهار سال آینده توسط مرکز نشر دانشگاهی و با همکاری خانۀ هنرمندان برگزار خواهد شد.