دوشنبه 3 مهر 1396 - 5 محرم 1439 - 2017 سپتامبر 25
تاریخ انتشار : 22 فروردین 1391 0:0

بررسی ادبیات تطبیقی در کشورهای اسپانیایی زبان در نشست سوم ادبیات تطبیقی

سومین نشست از سلسله نشست های ادبیات تطبیقی با محور ادبیات تطبیقی در کشورهای اسپانیایی زبان 24 فروردین در خانه هنرمندان ایران برگزار خواهد شد.

سومین نشست از سلسله‌نشست­های ادبیات تطبیقی گرد محور ادبیات تطبیقی در کشورهای اسپانیایی‌زبان 24 فروردین‌ماه در خانه هنرمندان ایران برگزار خواهد شد.

این نشست که با سخنرانی دکتر علی فیض‌الهی و دکتر مریم حق‌روستا، از اعضای هیأت علمی دانشکده ادبیات و زبانهای خارجی دانشگاه تهران، همراه است پنج‌شنبه 24 فروردین‌ 91 از ساعت 15 الی 17 در تالار استاد امیرخانی خانه هنرمندان ایران برگزار می­شود.

سلسله‌نشست­های ادبیات تطبیقی با ریاست دکتر بهمن نامورمطلق، دکتر تهمورث ساجدی و دکتر اسماعیل آذر از تاریخ 25 دی ماه 90 آغاز شد و هدف از این نشست‌ها شناخت و بررسی وضعیت کنونی ادبیات تطبیقی در ایران و جهان و چشم‌اندازهای آن است. تاکنون، در 2 نشست برگزارشده، جایگاه ادبیات تطبیقی در ادبیات روسیه با سخنرانی دکتر جان­اله کریمی، دکتر تهمورث ساجدی و آندرانیک سیمونی و در کشورهای عربی‌زبان با سخنرانی دکتر خلیل پروینی و دکتر هادی نظری‌منظم نقد و بررسی شده است.

یادآوری می‌کنیم مجموعه‌نشست­های یادشده در واقع پیش‌همایشی از همایش اصلی ادبیات تطبیقی با عنوان «ادبیات تطبیقی در دهۀ کنونی و چشم‌اندازهای آن» است که به کوشش مرکز نشر دانشگاهی و با همکاری خانه هنرمندان ایران برگزار می­شود.