سه شنبه 28 شهريور 1396 - 28 ذيحجه 1438 - 2017 سپتامبر 19
تاریخ انتشار : 20 اردیبهشت 1391 0:0

بررسی ادبیات تطبیقی در کشورهای آلمانی زبان در نشست چهارم ادبیات تطبیقی

چهارمین نشست از سلسله نشست­های ادبیات تطبیقی گرد محور ادبیات تطبیقی در کشورهای آلمانی زبان 21 ادریبهشت ماه در خانه هنرمندان ایران برگزار خواهد شد.

این نشست که با سخنرانی دکتر سعید فیروزآبادی (عضو هیئت علمی گروه آلمانی دانشگاه آزاد اسلامی) و دکتر الهام رحمانی (عضو هیئت علمی دانشگاه تهران)، همراه است پنج‌شنبه 21 اردیبهشت‌ 91 از ساعت 15 الی 17 در تالار استاد امیرخانی خانه هنرمندان ایران برگزار می­شود.

سلسله‌نشست­های ادبیات تطبیقی با ریاست دکتر بهمن نامورمطلق، دکتر تهمورث ساجدی و دکتر اسماعیل آذر از تاریخ 25 دی ماه 90 آغاز شد و هدف از این نشست‌ها شناخت و بررسی وضعیت کنونی ادبیات تطبیقی در ایران و جهان و چشم‌اندازهای آن است. تاکنون، در 3 نشست برگزارشده، جایگاه ادبیات تطبیقی در ادبیات روسیه با سخنرانی دکتر جان­اله کریمی، دکتر تهمورث ساجدی و آندرانیک سیمونی و در کشورهای عربی‌زبان با سخنرانی دکتر خلیل پروینی و دکتر هادی نظری‌منظم و در کشورهای اسپانیایی‌زبان با سخنرانی دکتر علی فیض‌الهی و دکتر مریم حق‌روستا  نقد و بررسی شده است.

یادآوری می‌کنیم مجموعه‌نشست­های یادشده در واقع پیش‌همایشی از همایش اصلی ادبیات تطبیقی با عنوان «ادبیات تطبیقی در دهۀ کنونی و چشم‌اندازهای آن» است که به کوشش مرکز نشر دانشگاهی و با همکاری خانه هنرمندان ایران برگزار می­شود.