جمعه 24 آذر 1396 - 27 ربيع الاول 1439 - 2017 دسامبر 15
تاریخ انتشار : 9 شهریور 1391 0:0

حضور مرکز نشر دانشگاهی در کنفرانس های علمی بین المللی

مرکز نشر دانشگاهی موفق به برگزاری نخستین نمایشگاه کتاب در حاشیه کنفرانس بین المللی ریاضی شد.

مرکز نشر دانشگاهی با هماهنگی مسئولان برپایی چهل‌وسومین کنفرانس بین‌المللی ریاضی، نمایشگاهی از کتاب‌های ریاضی خود را در معرض دید بیش از 650 نفر از استادان، دانشجویان و پژوهشگران داخلی و خارجی حوزۀ ریاضی قرار داد و با استقبال کم‌نظیر آنان مواجه شد. این نمایشگاه در تاریخ ششم تا نهم شهریور ماه در دانشگاه تبریز برگزار شد.

با توجه به استقبال علاقه‌مندان از این طرح، مرکز نشر دانشگاهی در نظر دارد به منظور ادامه این حرکت در حاشیه هفدهمین کنفرانس سراسری و پنجمین کنفرانس بین‌المللی زیست‌شناسی که از تاریخ 14 لغایت 16 شهریور ماه و با حضور 2000 نفر شرکت‌کننده در دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار می‌شود با عرضه کتاب‌ها و مجلات حوزه زیست‌شناسی با دست‌اندرکاران امر مشارکتی فعال داشته باشد.

مرکز نشر دانشگاهی با این حرکت خود به اثبات رسانده است گرچه چاپ و نشر کتاب‌های دانشگاهی را وظیفه اصلی خود می‌داند اما از نیازها و تأمین رفاه حال دانشجویان و پژوهشگران غافل نبوده و با ابزارهای گوناگونی چون راه‌اندازی طرح‌های شعف، آمال و سنم برگزاری چنین نمایشگاه­هایی برای افزایش سطح رفاه و رضایت مخاطبان خود تلاشی بی‌وقفه را آغاز نموده است.