سه شنبه 30 آبان 1396 - 3 ربيع الاول 1439 - 2017 نوامبر 21
تاریخ انتشار : 1 آبان 1391 0:0

گزارش برگزاری نمایشگاه کتاب مرکز نشر دانشگاهی در مهرماه 91

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی، طرح برگزاری نمایشگاه کتاب در دانشگاههای شهر تهران از اول تا پایان مهرماه 91 به طول انجامید.

طرح برگزاری نمایشگاه کتاب با استقبال فراوان مسئولان محترم دانشگاهها روبه‌رو شد؛ همکاری آنها نیز با مرکز قابل تقدیر بود. براساس نتیجه‌گیری از نظرسنجی و تحقیق میدانی از دانشجویان، بهترین زمان برگزاری این نمایشگاه پس از زمان حذف و اضافه کردن واحدهاست.

نکتۀ بسیار مهمی که بیشتر دانشجویان خواستار آن بودند، امکان دسترسی به همۀ کتابهای رشته‌ها‌ی مختلف از تمامی ناشران دانشگاهی در غرفۀ مرکز نشر دانشگاهی بود. همچنین آنها خواستار تداوم برگزاری این نمایشگاهها در دوره‌های مختلف سال تحصیلی بودند.

استقبال دانشجویان و استادان از نمایشگاه درخور توجه بود. به‌ویژه اینکه کتابهای مورد نظر خود را به آسانی و با تخفیف دریافت می‌کردند. به همین منظور حضور مرکز نشر دانشگاهی در دانشگاهها را بسیار مفید تلقی کردند.

جا دارد از تمامی مسئولان محترم دانشگاهها و دانشجویان عزیز به خاطر همکاری صمیمانه‌شان قدردانی شود. امید است مرکز نشر دانشگاهی در آینده‌ای نه چندان دور بتواند با توجه به نقطه‌نظرات استادان و دانشجویان محترم، نمایشگاههای کتاب را با برنامه‌ریزی منظم و مطلوب‌تری برگزار کند.

گفتنی است مرکز نشر دانشگاهی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید، به منظور دسترسی آسان­تر دانشجویان به کتابهای این انتشارات، آثار خود را در 12 دانشگاه تهران، از اول تا 30 مهر 91، برگزار کرد.