سه شنبه 28 شهريور 1396 - 28 ذيحجه 1438 - 2017 سپتامبر 19
تاریخ انتشار : 10 آبان 1391 0:0

تجهیز کتابخانه های دانشگاههای کشور با آثار مرکز نشر دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی طبق توافقی که میان معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس مرکز نشر دانشگاهی صورت گرفت. براساس این توافق مرکز نشر دانشگاهی تمامی کتابهای خود را با تخفیف 50درصد پشت جلد به کتابخانه‌های دانشگاههای کشور عرضه می‌کنند.

بر همین اساس دانشگاهها با پرداخت 50 درصد بهای هر کتاب می‌توانند به تعداد مورد نیاز از مرکز نشر دانشگاهی کتاب دریافت کنند.

این طرح به همراه فهرست انتشارات مرکز نشر دانشگاهی به معاونان پژوهشی دانشگاهها ارسال شده است. علاوه بر دانشگاههای سراسری در آینده‌ای نه چندان دور این طرح مراکز دانشگهاههای پیام نور و سایر مؤسسات آموزش عالی را نیز پوشش می‌دهد.