سه شنبه 28 شهريور 1396 - 28 ذيحجه 1438 - 2017 سپتامبر 19
تاریخ انتشار : 15 آذر 1391 0:0

اختصاص نشست هشتم ادبیات تطبیقی به ادبیات ارمنی

در هشتمین نشست از سلسله‌نشستهای انجمن علمی ادبیات تطبیقی، ادبیات ارمنی و تأثیرات آن در ادبیات جهان به بحث و بررسی گذاشته می‌شود.

انجمن علمی ادبیات تطبیقی بعدازظهر پنج‌شنبه 16 آذرماه 91 ساعت 18 تا 20 هشتمین نشست از سلسله‌نشست­های ادبیات تطبیقی را در سالن جلیل شهناز برگزار خواهد کرد.

این نشست با حضور کارشناسان به معرفی ادبیات و منتخب ترجمه‌های ادبیات ارمنی پرداخته می‌شود. دکتر آندارنیک سیمونی (عضو هیئت علمی زبان و ادبیات ارمنی دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکز)، دکتر سیلوا الله‌وردیان (عضو هیئت علمی زبان و ادبیات ارمنی دانشگاه ملی اصفهان) و دکتر آزاد ماتیان (عضو سابق هیئت علمی زبان و ادبیات ارمنی دانشگاه ملی اصفهان) در نشست یادشده به سخنرانی می‌پردازند.

یادآور می‌شود همایش اصلی ادبیات تطبیقی با عنوان «ادبیات تطبیقی در دهۀ کنونی و چشم‌اندازهای آن» در 24 خردادماه 91 در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.