دوشنبه 3 مهر 1396 - 5 محرم 1439 - 2017 سپتامبر 25
تاریخ انتشار : 4 بهمن 1391 0:0

اعلام همكاری مركز نشر دانشگاهی با دانشگاه های سراسر كشور

بخشی از مصاحبه رئیس مرکز نشر دانشگاهی با خبرنگار نشریه کتاب هفته:

به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران:

دكتر بهمن حاجی‌پور در گفتگو با خبرنگار ايسنا منطقه دانشگاه  علوم پزشكی تهران با اعلام آمادگی مركز نشر دانشگاهی در خصوص تامين كتب مورد نياز دانشجويان در دانشگاه های مربوطه گفت: در صورت اعلام آمادگی دانشگاه‌ ها مبنی بر همكاری با مركز نشر دانشگاهی، اين مركز با برپايی نمايشگاه‌های دايمی كتاب در دانشگاه‌های سراسر كشور، كتب مورد نياز مرتبط با رشته‌های تحصيلی هر دانشگاه را در اختيار دانشجويان قرار می‌دهد.

وی در ادامه با تاكيد بر اينكه عرضه‌  كتاب در اين نمايشگاه‌ ها با تخفيف ويژه انجام می شود گفت: در صورت استقبال روساي دانشگاه های مختلف، تلاش می شود، علي رغم وجود مشكلات جانبی برگزاری نمايشگاه، با برگزاری نمايشگاه های دايمی يا مقطعی مشكلات دسترسی دانشجويان به كتب مورد نياز را تا حدود زيادی مرتفع سازيم، ولی انجام اين كار نيازمند همكاری و مساعدت مسئولين دانشگاه ها است.

وی خاطر نشان كرد: علی رغم اينكه مركز نشر دانشگاهی مشتاق برپايی اين نمايشگاه ها در دانشگاه های سراسر كشور است ولی به جهت محدوديت امكانات مكانی و نيروی انسانی، از مسئولين دانشگاه های سراسر كشور، جهت برپايی نمايشگاه، انتظار همكاری و مساعدت دارد.

رییس مركز نشر دانشگاهی تصريح كرد: در نيمسال دوم تحصيلی سال جاری 20 دانشگاه با مركز نشر دانشگاهی مكاتبه كرده و با اعلام  همكاری با اين مركز اقدامات لازم جهت برپايی نمايشگاه و ارايه ی كتاب های مورد نياز دانشجويان متناسب با رشته های تحصيلی هر دانشگاه، را به انجام رساندند.