دوشنبه 3 مهر 1396 - 5 محرم 1439 - 2017 سپتامبر 25
تاریخ انتشار : 23 بهمن 1391 0:0

حضور مرکز نشر دانشگاهی در هشتمین همایش زبان شناسی ایران

هشتمین همایش زبان شناسی ایران در روزهای 24 و 25 بهمن ماه 91 با حضور  رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و جمعی از زبان‌شناسان ایران در دانشکده زبان و ادبیات فارسی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی، مرکز نشر با برگزاری نمایشگاه کتاب در زمینۀ زبان‌شناسی با تخفیف ویژه پذیرای استادان و دانشجویان محترم می‌باشد.

از کتابهای ارائه شده در این نمایشگاه می‌توان به: آواشناسى زبان فارسى آواها و ساخت آوايى هجا، پژوهشهای زبان شناختی فارسی(مجموعه مقالات)، ضرورتهاى علمى واژه‌سازى در ربان فارسى،  اسم و صفت مركب در زبان فارسى، آيين نگارش و زبان شناسى عملى اشاره کرد.

همچنین در این نمایشگاه چهار نشریه مرکز نشر دانشگاهی؛ نامۀ ایران باستان، مجلۀ زبانشناسی، پژوهشهای ایران شناختی و لقمان در اختیار علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.

یادآور می‌شود مرکز نشر دانشگاهی نمایشگاه کتاب دانشگاهی را در دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی دانشگاه علامه طباطبایی از 15 تا 25 بهمن 91، و از ساعت 9 تا 18 برگزار کرده است.

گفتنی است این همایش در روزهای 24 و 25 بهمن 91 از ساعت 9 تا 17 در دانشکده ادبیات  فارسی و زبانهای خارجی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می‌شود.