جمعه 24 آذر 1396 - 27 ربيع الاول 1439 - 2017 دسامبر 15
تاریخ انتشار : 29 بهمن 1391 0:0

گزارش نمایشگاه کتاب مرکز نشر دانشگاهی در دانشگاههای مختلف

مرکز نشر دانشگاهی از ­شنبه 28 بهمن ماه تا چهارشنبه 2 اسفندماه، پنجمین نمایشگاه کتاب خود را در حوزه­های مختلف در دانشگاههای شهید چمران اهواز، صنعتی اصفهان و خوارزمی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی، برگزاری نمایشگاه کتاب در دانشگاههای تهران و شهرستانها تاکنون با استقبال خوب استادان و دانشجویان رشته‌های مختلف روبه رو شده است.

به گفتۀ دکتر مژگان محمودی، رئیس دانشکده علوم ریاضی دانشگاه شهید بهشتی، یکی از نتایج خوب برگزاری نمایشگاههای کتاب در  دانشگاهها، آشناشدن دانشجویان با کتابهای مختلف و دسترسی آسان به کتاب است، خصوصاً که کتابها با تخفیف ارائه شود.

دکتر محمودی به برگزارکنندگان نمایشگاههای کتاب پیشنهاد کرد: بهتر است کتابهای جدید در نمایشگاهها عرضه شود تا علاوه بر استادان، دانشجویان نیز با تازه‌های علم بیشتر آشنا شوند. همچنین با اشاره به  تأثیر به‌سزای تبلیغات افزودند: سعی کنید با تبلیغات مناسب و خصوصاً در نمایشگاهها کتابهای تازه را معرفی کنید.

وی افزود: ششمین گردهمایی شکوفه‌های ریاضی با هدف ایجاد پل ارتباطی بین ریاضی مدرسه‌ای و ریاضی دانشگاهی، و آشنا نمودن دانش‌آموزان با رشته‌ها و شاخه‌های علوم ریاضی در روز پنج‌شنبه 10 اسفند 1391 در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود. همچنین ایشان از مرکز نشر دانشگاهی برای برگزاری نمایشگاه کتاب در گردهمایی شکوفه‌های ریاضی دعوت کردند.

گفتنی است نمایشگاههای کتاب مرکز نشر دانشگاهی از تاریخ 15 بهمن ماه آغاز و تا 9 اسفندماه 91 ادامه خواهد داشت.