شنبه 4 آذر 1396 - 7 ربيع الاول 1439 - 2017 نوامبر 25
تاریخ انتشار : 22 اسفند 1391 0:0

کسب رتبۀ برتر چهارمین جشنواره روابط عمومی های برتر دانشگاهها و مراکز پژوهشی-فناوری

روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی رتبه برتر چهارمین جشنواره روابط عمومی های برتر دانشگاهها، مراکز پژوهشی-فناوری و سازمانهای تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را در بخش انتشارات کسب کرد.

مراسم تقدیر از برگزیدگان چهارمین جشنواره روابط عمومی‌های برتر دانشگاه‌ها، مراکز و سازمان‌های تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و چهارمین جشنواره رسانه، آموزش عالی، علم و فناوری با هدف معرفی فعالیتها و الگوهای برتر روابط عمومی روز سه‌شنبه از ساعت 9 صبح در دانشگاه پیام نور آغاز به کار کرد.

این مراسم با حضور دکتر غلامحسین الهام، معاون توسعه منابع انسانی رئیس جمهور، رئیس اطلاع‌رسانی و سخنگوی دولت، دکتر کامران دانشجو، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مدیران روابط عمومی دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و همچنین خبرنگاران حوزۀ آموزش عالی سراسر کشور برگزار شد.

گفتنی است در پایان این مراسم به برگزیدگان این جشنواره لوح تقدیر و هدایایی اهدا شد.