چهارشنبه 26 مهر 1396 - 28 محرم 1439 - 2017 اکتبر 18
تاریخ انتشار : 23 اسفند 1391 0:0

ادبیات تطبیقی و ترجمه شناسی در نشست دهم از سلسله نشست های ادبیات تطبیقی

دهمین نشست از سلسله نشست های ادبیات تطبیقی پیرامون ادبیات تطبیقی و ترجمه شناسی پنج شنبه 17 اسفندماه 91 ساعت 17 برگزار می شود.

این نشست از سوی انجمن علمی ادبیات تطبیقی و با حضور اعضای گروه ادبیات تطبیقی خانه هنرمندان ایران در تالار امیرخانی برگزار می شود. سخنرانان این نشست دکتر بهمن نامورمطلق، دکتر سعید فیروزآبادی، دکتر طهمورث ساجدی، دکتر جان الله کریمی مطهر، دکتر خلیل پروینی و دکتر هادی نظری منظم می باشند.

گفتنی است پیش از آن نیز، به همت انجمن علمی ادبیات تطبیقی و با مشارکت خانۀ هنرمندان ایران، ادبیات تطبیقی در حوزه­های زبانی مختلف مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

یادآور می شود همایش ادبیات تطبیقی با عنوان «ادبیات تطبیقی در دهۀ کنونی و چشم اندازهای آن» در 24 خردادماه در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.