دوشنبه 3 مهر 1396 - 5 محرم 1439 - 2017 سپتامبر 25
تاریخ انتشار : 28 اسفند 1391 0:0

تجلیل انتشارات علم کشاورزی از فعالان صنعت نشر

به نقل از خبرگزاری کتاب ایران:

مدیر انتشارات «علم کشاورزی» از مراسم تجلیل طراح، صفحه‌آرا و ویراستار انتشارات علم کشاورزی خبر داد و گفت: امیدواریم در سال 92 بتوانیم چنین مراسمی را به طور گسترده‌تر برگزار کنیم.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، مراسم تجلیل و قدردانی از نرگس کریمی، یکی از کارشناسان فعال در انتشارات علم کشاورزی، عصر روز شنبه 26 اسفند ماه 91 با حضور برخی از استادان دانشگاه و اعضای انتشارات علم کشاورزی برگزار شد.
رضا احمدی، مدیرمسوول انتشارات علم کشاورزی، با بیان این خبر افزود: این مراسم به پاس تلاش‌ها و همکاری خانم کریمی برپا شد تا تمام فعالان صنعت نشر بدانند زحمات آن‌ها دیده‌ می‌شود و فعالیت‌های صحیح هر شخصی در حوزه خود در تولید و انتشار مطلوب کتاب تاثیرگذار خواهد بود.
وی ادامه داد: خانم کریمی در طراحی، صفحه‌آرایی و ویراستاری 147 عنوان کتاب همکاری داشته و انتشارات علم کشاورزی به پاس همت و دقت وی و همچنین ارج نهادن به زحمت تمامی دست‌اندرکاران حوزه نشر بر خود لازم دید چنین مراسمی را برگزار کند.
به گفته احمدی، دکتر ناصر خدابنده، مهندس رضا خویلو، دکتر علیرضا گیتی، دکتر هادی کریمی و برخی دیگر از استادان رشته کشاورزی دانشگاه تهران و دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم حضور داشتند.
احمدی در ادامه بر ارج نهادن تلاش تمامی فعالان حوزه نشر تاکید کرد و افزود: در سال 92 نیز تصمیم داریم چنین مراسمی را برای دست‌اندرکاران مختلف صنعت نشر از جمله مولفان برگزیده کتاب‌ها برگزار کنیم.
مدیرمسوول انتشارات علم کشاورزی در پایان از حضور انتشارات علم کشاورزی با 89 عنوان کتاب چاپ نخست و حدود 18 عنوان کتاب بازچاپی در نمایشگاه بیست‌وششم کتاب تهران خبر داد.