شنبه 1 مهر 1396 - 3 محرم 1439 - 2017 سپتامبر 23
تاریخ انتشار : 17 فروردین 1392 0:0

يارانه خريد برای نمايشگاه كتاب درنظر گرفته شود

به نقل از خبرگزاری کتاب ایران:

محمد‌حسين ديانی، مديرمسوول انتشارات كتابخانه رايانه‌ای گفت: گراني كاعذ در ماه‌های اخير باعث افزايش قيمت كتاب و كاهش قدرت خريد كتاب شده است؛ بنابراين برای جبران ريزش مخاطب، بهتر است مديران بيست‌وششمين نمايشگاه كتاب تهران برای قشر دانشجو و محقق يارانه خريد كتاب در نظر بگيرند.

ديانی در گفت‌وگو با خبرگزاری كتاب ايران(ايبنا)، عنوان كرد: بيست‌وششمين نمايشگاه بين‌المللی كتاب تهران، علاوه بر افزايش قيمت كتاب، از موضوع مهم ديگري نيز متاثر خواهد بود و آن نزديك بودن زمان برگزاری نمايشگاه با انتخابات رياست جمهوری  است. با نزديك شدن به انتخابات بخش زيادي از كاغذهای موجود در كشور، صرف تبليغات نامزدها مي‌شود و اين مساله افزايش قيمت كاغذ را به دنبال خواهد داشت، بنابراين مسوولان بايد با برنامه‌ريزي مناسب و درنظر گرفتن تهميدات ويژه، آسيب‌های اين  بخش را به حداقل برسانند.
پژوهشگر دبيرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی با بيان اين‌كه نبايد بحث تبليغات و گرانی كاغذ، بازار انتشار كتاب را براي ناشران، كم‌رونق كند، اظهار كرد: بهتر است مسوولان نمايشگاه بين‌المللی كتاب تهران با اختصاص كاغذ يارانه‌ای به ناشران، زمينه حضور بهتر آنان در نمايشگاه را فراهم كنند.
مديرمسوول انتشارات كتابخانه رايانه‌اي افزود: از سال 86 به طور مستمر در نمايشگاه بين‌‌المللی كتاب تهران شركت كرديم و امسال نيز با 30 عنوان كتاب در نمايشگاه حاضر مي‌شويم، ضمن اين‌كه انتشارات چاپار و كتابدار به عنوان نمايندگان انتشارات در بخش علم اطلاعات و دانش‌شناسی در نمايشگاه كتاب امسال شركت خواهند داشت.
استاد گروه كتابداری و اطلاع‌رسانی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: نمايشگاه كتاب، تاثير مثبتی بر فرهنگ كتابخواني دارد؛ بنابراين بايد بهترين شرايط را براي ناشران و مخاطبان اصلي كتاب فراهم كرد تا بهاي كتاب و گراني كاغذ از كيفيت حضور ناشران و مخاطبان نكاهد و براي جبران ريزش مخاطب، بهتر است مديران بيست‌وششمين نمايشگاه كتاب تهران يارانه خريد كتاب براي قشر دانشجو و محقق در نظر بگيرند.
دياني اظهار كرد: اختصاص يارانه و دريافت وجه براي خريد كاغذ بهتر است با دريافت كاغذ به ازاي فعاليت ناشران تغيير پيدا كند تا هزينه انتشار كتاب صرف امور غيرفرهنگي نشود.