شنبه 1 مهر 1396 - 3 محرم 1439 - 2017 سپتامبر 23
تاریخ انتشار : 12 اردیبهشت 1392 0:0

رونمایی «کتاب کارت» در بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

مراسم رونمایی «کتاب کارت» در بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی، این مراسم با حضور جمعی از مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر بهمن حاجی­پور، رئیس مرکز نشر دانشگاهی، آقای وادی­دار از اعضای هئیت مدیره بانک پاسارگاد، معاونان و مدیران مرکز نشر دانشگاهی برگزار می شود.

مرکز نشر دانشگاهی با همکاری بانک پاسارگاد اقدام به انتشار «کتاب کارت» نموده است. «کتاب کارت» یک کارت بانکی با قابلیت شارژ از طریق کلیۀ بانک های عضو شبکۀ شتاب بوده و با ایجاد امکان استفاده از تخفیف های ویژه در خرید کتاب نقش مؤثری در پیوند هرچه بیشتر دانشجویان، محققان و جامعۀ علمی و فرهنگی کشور ایفا خواهد نمود.

از مهمترین اهداف این طرح علمی فرهنگی می توان به افزایش قدرت خرید کتاب، سهولت دسترسی و گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی اشاره کرد.

مراسم رونمایی، هفدهم اردیبهشت ماه 92، ساعت 15 در نمایشگاه بین المللی کتاب، غرفۀ مرکز نشر دانشگاهی واقع در مصلای بزرگ حضرت امام خمینی (ره)، سالن 6 ناشران دانشگاهی، غرفۀ شماره 40 برگزار خواهد شد.