سه شنبه 30 آبان 1396 - 3 ربيع الاول 1439 - 2017 نوامبر 21
تاریخ انتشار : 17 اردیبهشت 1392 0:0

برگزاری مراسم رونمایی «کتاب کارت» در بیست وششمین نمایشگاه بین المللی کتاب

مراسم رونمایی «کتاب کارت» با حضور معاون محترم پژوهش و فناوری در بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب برگزار شد.

به گزارش روابط  عمومی مرکز نشر دانشگاهی، این مراسم سه­‌شنبه 17 اردیبهشت ماه 92 ساعت 15 در غرفۀ مرکز نشر دانشگاهی با حضور دکتر محمد مهدی‌نژاد نوری، دکتر بهمن حاجی‌پور، مهندس فرمانی، معاونان و مدیران مرکز نشر دانشگاهی و اصحاب رسانه برپا شد.

ابتدا رئیس مرکز نشر دانشگاهی با اشاره به شعار بیست‌وششمین نمایشگاه بین المللی «کتاب، چشمه جوشان دانایی» عنوان كرد: به منظور تأمین مطالبات مقام معظم رهبری در مورد ورود کتاب به زندگی مردم، مرکز نشر دانشگاهی با همکاری بانک پاسارگاد طرحی را با نام «کتاب کارت» ارائه کرده‌اند که انشاءا... زمینه‌سازی دسترسی آسان و ارزان آحاد ملت شریف ایران به کتاب می‌شود.

دکتر حاجی‌پور هدف اوليه از اجرای این طرح را افزایش قدرت خرید کتاب دانست و یادآور شد: مرکز نشر دانشگاهی با بیش از سه دهه فعالیت مستمر در تأمین مواد و منابع علمی کشور با ابداع این طرح علمی- فرهنگی، افزایش قدرت خرید کتاب، سهولت دسترسی و گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی را مدنظر دارد.

وی با اشاره به اجرای آزمایشی طرح در سال گذشته و بررسی نقاط ضعف و قوت آن گفت: کتاب کارت همانند سایر کارت های عضو شبکه شتاب، قابل شارژ بوده و هیچ محدویتی در استفاده از آن وجود ندارد و تمامی قابلیت‌های این کارت دقیقاً مشابه سایر کارتهای بانکی بوده و تنها به هنگام خرید کتاب، به طور خودکار تخفیف مورد نظر را اعمال می‌نماید.

ایشان در ادامه تصریح کرد: انجام اقدامات این چنینی، رسالت اصلی مرکز نشر دانشگاهی است و ما نیز در اجرای فرمایشات مقام معظم رهبری، سه امر ورود کتاب به زندگی مردم، پاسداشت زبان فارسی به عنوان زبان علم و انتشار کتاب در مرزهای دانش را سه رکن اساسی و سرلوحه کار خود قرار دادیم.

در ادامه مراسم رونمایی کتاب کارت توسط دکتر مهدی‌نژاد برگزار شد و ایشان با اشاره به نقش مؤثر مرکز نشر دانشگاهی در اشاعۀ فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جامعۀ علمی افزود: کتاب ابزاری مؤثر در توسعه و شکل‌گیری فرهنگ صحیح انسانی است. نمایشگاه سال 92 از وسعت و تنوع خوبی برخوردار بوده و یقیناً مرکز نشر دانشگاهی از معتبرترین و مؤثرترین آنها بوده که مورد توجه دانشجویان، استادان و محققان جامعه می‌باشد.

ایشان ادامه داد: امید است با نوآوری‌های شکلی و محتوایی این مرکز متناسب با شرایط زمان و مکان تأثیر و پیشگامی خود را در حوزه نشر علم نافع بهتر از قبل ایفا نماید. خداوند حامی و یاور خدمتگزاران به جامعۀ علمی و ملت مسلمان و شما عزیزان در مرکز نشر دانشگاهی باشد.»

ایشان به اتفاق میهمانان از غرفۀ مرکز نشر دانشگاهی دیدن کردند.