پنج شنبه 2 آذر 1396 - 5 ربيع الاول 1439 - 2017 نوامبر 23
تاریخ انتشار : 18 اردیبهشت 1392 0:0

نقد زیست محیطی در دوازدهمین نشست از سلسله نشست های ادبیات تطبیقی

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی، دوازدهمین نشست از سلسله نشست‌های انجمن علمی ادبیات تطبیقی در خانه هنرمندان ایران با حضور اعضای گروه ادبیات تطبیقی و گروه هنر تطبیقی خانه هنرمندان برگزار می‌شود.

انجمن علمی ادبیات تطبیقی و گروه هنر تطبیقی بعدازظهر پنج‌شنبه 19 اردیبهشت 92 ساعت 18، دوازدهمین نشست از سلسله  نشست­های ادبیات تطبیقی را در سالن امیرخانی برگزار خواهد کرد.

نقد زیست محیطی یک نقد چند رشته‌ای است که به بررسی بازتاب بحران‌های زیست‌محیطی در جهان می‌پردازد. در حقیقت نقد زیست‌محیطی سهم ادبیات و هنر در انتقاد به نگرش و اندیشه‌ای است که به تخریب محیط زیست انسانی و سیاره زمین انجامیده است.

دکتر بهمن نامورمطلق (عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی)، دکتر بهنام کامرانی (عضو هیئت علمی دانشگاه هنر)، دکتر افشین دانه‌کار (عضو هیئت علمی گروه محیط زیست دانشگاه تهران) و دکتر صادق رشیدی (عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس)  در نشست یادشده به سخنرانی  می‌پردازند.

این نشست با ریاست دکتر اسماعیل آذر و با حضور اعضای گروه ادبیات تطبیقی و گروه هنر تطبیقی خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود.

یادآور می‌شود همایش اصلی ادبیات تطبیقی با عنوان «ادبیات تطبیقی در دهۀ کنونی و چشم‌اندازهای آن» در 24 خردادماه 91 در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.