پنج شنبه 30 شهريور 1396 - 1 محرم 1439 - 2017 سپتامبر 21
تاریخ انتشار : 20 اردیبهشت 1392 0:0

برگزاری نشست «مالکیت حقوقی معنوی و مادی کتاب و نشر» در نمایشگاه بین المللی کتاب

میزگرد دو روزه «مالکیت حقوقی معنوی و مادی کتاب و نشر» روز های سه شنبه و چهارشنبه 17 و 18 اردیبهشت در سالن کارنامه نشر، واقع در بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران برگزار شد.

به گزارش کمیته اطلاع رسانی و روابط عمومی ستاد ناشران دانشگاهی، در نخستین میزگرد «مالکیت حقوقی معنوی و مادی کتاب و نشر»، که روز سه شنبه 17 اردیبهشت با حضور علی اکبر تورانیان، مدیرمسئول نشر شهرآب، دکتر قاسم حمزه ای، رئیس چاپ و نشر دانشگاه پیام نور، هادی طالع خرسند، مدیرمسئول انتشارات خرسندی و مجید رحمانی، کارشناس در سالن کارنامه نشر بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران برگزار شد، موضوعاتی مانند آسیب های ناشی از نبود قانون کپی رایت، وجود برخی ناشران سودجود در بازار نشر، قوانین مربوط به مالکیت معنوی در جهان، لزوم تعامل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و قوه قضاییه در برخورد با سودجویان حوزه کتاب، مبارزه با معضل کتابسازی و ضرورت تأسیس بنگاه ادبی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در دومین نشست «مالکیت حقوقی معنوی و مادی کتاب و نشر»  نیز کارشناسان فرهنگی از جمله: دکتر محمدرضا حاتمی، مدیرمسئول انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی، مهندس مهرداد توانا، مدیرمسئول نشر گروه مهندسی و پژوهشی ساحر، رامین دهقان، معاون پژوهشی مرکز نشر دانشگاهی و روبن شاهوردی  به ابعاد مختلف موضوع مالکیت معنوی و ضرورت اعمال قانون حق مولف در کشور به آسیب های تکثیر کتاب های دانشجویی به مالکیت معنوی آثار، توجه بیشتر رسانه ها به قوانین حوزه مالکیت معنوی و توجه بیشتر پلیس مجازی به جرائم سایبری در حوزه مالکیت فکری و معنوی کتاب پرداختند.

این جلسات از ساعت 12:30 تا 14 در طبقه دوم شبستان، سرای اهل قلم، سالن کارنامه نشر نمایشگاه بین المللی کتاب تهران برگزار شد.