جمعه 3 آذر 1396 - 6 ربيع الاول 1439 - 2017 نوامبر 24
تاریخ انتشار : 7 خرداد 1392 0:0

همایش نکوداشت استاد احمد سمیعی گیلانی، پدر ویرایش ایران

همایش نکوداشت استاد احمد سمیعی گیلانی، پدر ویرایش ایران و چهره ماندگار ادب و فرهنگ به همت انجمن دوستی ایران و فرانسه و با حضور شخصیت های برجسته فرهنگی و همچنین سفیر فرانسه برگزار می شود.

این همایش با همکاری فرهنگستان زبان و ادب فارسی، دایره المعارف بزرگ اسلامی، مرکز نشر دانشگاهی و بخش فرهنگی سفارت فرانسه در خانه هنرمندان ایران برگزار خواهد شد.

در این مراسم دکتر نصرالله پورجوادی، دکتر علی اشرف صادقی، استاد حسین معصومی­همدانی دربارۀ مقام، مرتبۀ علمی و اخلاقی این استاد برجستۀ زبان و ادب فارسی سخنرانی خواهند کرد. همچنین در این مراسم استاد ابوالحسن نجفی و استاد اسماعیل سعادت و جمعی از استادان به‌نام حضور خواهند داشت.

برگزاری این همایش ایجاد فرصتی جهت سپاسگزاری و تقدیر از یک عمر فعالیت استاد سمیعی گیلانی در گسترۀ ادب و فرهنگ ایرانی، اسلامی و فرانسه است. مرکز نشر دانشگاهی در تلاش است تا با برپایی نمایشگاه کتاب در حوزه زبان و ادبیات فارسی و فرانسه گامی موثر در جهت معرفی مجموعه‌های استادان فرهیخته این حوزه بردارد.

این مراسم روز چهارشنبه 8 خرداد‌ماه جاری از ساعت 18 تا 20 در خانه هنرمندان ایران به نشانی: خیابان ایرانشهر، خیابان موسوی، باغ هنر، تالار شهرناز برگزار می شود.