شنبه 1 مهر 1396 - 3 محرم 1439 - 2017 سپتامبر 23
تاریخ انتشار : 22 خرداد 1392 0:0

دولت جدید از فروش غیرقانونی کتب دانشگاهی جلوگیری کند

با توجه به اینکه هم اکنون شاهد فروش غیر قانونی کتب دانشگاهی مرکز نشر هستیم از رئیس جمهور آینده این انتظار می رود که از اين امر جلوگیری شود.

بهمن حاجی پور، رئیس مرکز نشر دانشگاهی در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي باشگاه خبرنگاران گفت: ما از ریاست جمهور آینده این انتظار را داریم  که نگاه جدی تر به مقوله کتاب داشته باشد و به صورت طرح ملی به آن اندیشیده شود همچنان که مردم به خوراک و پوشاک احتیاج دارند باید کتاب نیز به صورت روزمره در سبد خرید خانواده قرار گیرد.

وی افزود: دریافت مجوز برای توسعۀ کتابخانه عمومی، به منظور کمک به ناشرین و برای در اختیار قرار گرفتن قیمت مناسب کتاب، از دیگر انتظارات ما از رئیس جمهور است.
حاجی پور تصریح کرد: فروش غیرقانونی برخی از کتب دانشگاهی از دیگر مشکلاتی است که ما با آن روبرو هستیم و از دولت و رئیس جمهور آینده این درخواست را داریم که راهکاری برای حل این مشکلات مرکز نشر در نظر بگیرند.