پنج شنبه 2 آذر 1396 - 5 ربيع الاول 1439 - 2017 نوامبر 23
تاریخ انتشار : 2 تیر 1392 0:0

پيام تبريك رئیس مرکز نشر دانشگاهی به مناسبت فرا رسيدن ميلاد با سعادت حضرت مهدی (عج)

ای منتظران گنج نهان می‌آید آرامش جان عاشقان می­آید

بر بام سحر طلایه­داران ظهور گفتند که صاحب­الزمان می­آید

فرخنده‌ ميلاد مسعود دوازدهمين‌ اختر تابناك‌ آسمان‌ امامت‌ و ولايت‌، يگانه‌ منجی عالم‌ بشريت‌، خورشید فروزان هدایت و عدالت، حضرت‌ بقيه­‌الله­ الاعظم حجه­بن­الحسن­العسکری (عج­الله تعالی و فرجه­الشریف)، بر تمامی جهانیان به ویژه منتظران حقیقی آن حضرت مبارک باد.

اين‌ ميلاد فرخنده‌ را به‌ محضر رهبر معظم‌ انقلاب‌ حضرت‌ آيت­الله‌ خامنه‌ای و شيعيان‌ جهان‌ به‌ ويژه‌ ملت‌ شریف ايران‌ اسلامي‌ تبريك‌ و تهنيت‌ عرض‌ نموده‌ و از خداوند سبحان‌ تعجيل‌ در فرج‌ مبارك‌ آن‌ حضرت‌ را مسئلت‌ می­نمايیم.

اينجانب ضمن تبريك و تهنيت ميلاد يگانه ذخيره الهي، مهدی موعود (عج) به عموم مديران و كاركنان پرتلاش مرکز نشر دانشگاهی، اميدوارم كه در تمام لحظات زندگي مورد توجّهات ویژۀ آن حضرت باشید. به امید عزت و اقتدار روزافزون نظام جمهوری اسلامی ایران.

بهمن حاجی­پور

رئیس مرکز نشر دانشگاهی