جمعه 3 آذر 1396 - 6 ربيع الاول 1439 - 2017 نوامبر 24
تاریخ انتشار : 10 اردیبهشت 1393 0:0

برپایی کارگاه ویراستاری کوتاه مدت با تدریس جناب آقای مهندس داهی

مرکز نشر دانشگاهی در نظر دارد دو دورۀ کوتاه مدت کارگاه ویرایش را با مدیریت جناب آقای مهندس داهی برگزار کند. هدف از این دوره­ ها آشنایی بیشتر دانشجویان با نکاتی است که در ویرایش علمی باید در نظر گرفته شود. امروزه ایرادات نوشتاری و دستوری جزء جدایی­ ناپذیر متون ترجمه­ ای به حساب می­ آیند تا آنجا که برخی از این اشکالات به دلیل تکرار در نوشته­ های علمی فارسی چهره ­ای صحیح به خود گرفته ­اند و افراد قادر به تشخیص آنها نیستند. مرکز نشر دانشگاهی با برگزاری این دوره سعی دارد توجه دانشجویان را به اهمیت موضوع انتقال مفاهیم علمی به دانش­ آموزان و دانشجویان، به شکلی ساده و درست جلب کنند. این دوره برای کسانی است که  قادر به شرکت در دوره ­های کامل کلاسهای ویراستاری نیستند.

جناب آقای مهندس داهی از  ویراستاران زبدۀ کشور هستند که طی 22 سال (1364 تا 1386) در مرکز نشر دانشگاهی آثار ارزشمندی را به جامعه علمی کشور تقدیم کرده­‌اند که از میان آنها می‌توان به گردآوری واژگان کشاورزی اشاره کرد. ایشان ویراست دوم واژگان کشاورزی را به استاد ارجمند حبیب­ ا... ثابتی اهدا کردند و این موضوع نشان از اعتماد به درست بودن محتویات کتاب دارد که آن را هدیه‌ای درخور مقام شامخ این استاد کم نظیر ایران دانسته است.

کارگاه مذکور در دو دورۀ جداگانه 4 جلسه ­ای در بهار 93 برگزار خواهد شد.

شروع ثبت نام هر یک از این دوره­ ها از 23 فروردین 93 می­ باشد و علاقه‌مندان می­ توانند براي کسب اطلاعات بيشتر و ثبت­ نام با شماره‌ 88556160- 88724258  سرکار خانم می‌آبادی تماس بگيرند.