جمعه 27 مهر 1397 - 9 صفر 1440 - 2018 اکتبر 19
تاریخ انتشار : 4 شهریور 1393 0:0

تبريك روز كارمند

پيام تبريك رئيس مركز نشر دانشگاهي

چهارم شهريور، روز تجلیل از انسان‌های شایسته‌ای است که هدفشان خدمت بی‌منت به مردم و کسب رضای پروردگار است. اينجانب روز كارمند را به تمامي كارمندان علي‌­الخصوص همكاران محترم مركز نشر دانشگاهي صميمانه تبریک عرض نموده و از زحمات صادقانه آنها تشکر و قدردانی می‌نمایم.

اميدوارم با كمك و همكاري همه كاركنان مركز نشر دانشگاهي در بهبود كيفيت فعاليتها و جلب رضاي خداي متعال موفق‌تر از گذشته حركت نمائيم.

بهمن حاجي پور

رئيس مركز نشر دانشگاهي