چهارشنبه 1 شهريور 1396 - 1 ذيحجه 1438 - 2017 آگوست 23
تاریخ انتشار : 12 اسفند 1393 0:0

سرپرست مرکز نشر دانشگاهی منصوب شد

جناب آقاي دكتر فرهادي، وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری ، طی حکمی جناب آقاي دکتر حسین محمدی دوستدار را به سمت سرپرست مرکز نشر دانشگاهی منصوب کرد.

جناب آقاي دكتر فرهادي، وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری، طی حکمی جناب آقاي دکتر حسین محمدی دوستدار را به سمت "سرپرست مرکز نشر دانشگاهی" منصوب کرد.

متن حكم به اين شرح است:
امید است با توکل به خداوند سبحان، ماموریت و وظایف سرپرست مرکز نشر دانشگاهی را برپایه قوانین، سیاست ها و در چارچوب برنامه ها و جایگاه تشکیلاتی مصوب به انجام رسانید، بایسته است با پیروی از آموزه های اسلامی، مبانی علمی، راهبردهای دولت تدبیر و امید و جلب همکاری همه  مدیران ، اعضای هیئت علمی و کارکنان گرامی  نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری و نقش آفرینی آن در اقتصاد دانش بنیان و تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی ایفا نمایید.
وزیر علوم ، همچنین در نامه جداگانه ای از خدمات دکتر  بهمن حاجی پور رئیس سابق مرکز نشر دانشگاهی در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.
گفتنی است دکتر محمدی دوستدار در گذشته دبير کميته ملي سزامي و رئيس مرکز مطالعات و همکاري هاي علمي بين المللي وزارت بوده است.
.