دوشنبه 1 آبان 1396 - 3 صفر 1439 - 2017 اکتبر 23
تاریخ انتشار : 26 اسفند 1393 0:0

روزگار غريبي است... مرحوم علي اكبر رژدام

دوباره خبري مي‌شنوي. از همان خبرهاي كمرشكن و باورنكردني، اما راست. بجز بهت و اندوه كاري از دستت برنمي‌آيد. اشك و ضجه و فرياد طبيعي‌ترين جلوه‌هاي اين بهت و اندوه است. حتي گاهي برخي با شنيدن فقط يك خبر كار خودشان هم به بخش سي‌‍‌‌سي‌يو كشيده مي‌شود و حتي«پس مي‌افتند» يا «دق مي‌كنند». و او دق كرد.

مرگ است ديگر! مگر كاري از دستمان بر مي‌آيد؟ مرگ مگر تعارف برمي‌دارد؟

اين متن يادداشتي بود از مرحوم علي­ اكبر رژدام كه به مناسبت چهلمين روز درگذشت مرحوم احمد موجاني نوشته بود و اكنون با خواندن اين متن ما با مرگ ناگهاني همكار عزيزمان، مرحوم علي اكبر رژدام،‌ در بهت و حيرت هستيم.

مرحوم علي­ اكبر رژدام، ويراستار ارشد مركز نشر دانشگاهي، روز 24 اسفند 93 به ديار باقي شتافت.

به گزارش روابط عمومي مركز نشر دانشگاهي صبح روز سه­ شنبه 26 اسفند مراسم يادبود ايشان با حضور جناب آقاي دكتر طهرانچي، از روساي پيشين مركز نشر دانشگاهي و رئيس كنوني دانشگاه شهيد بهشتي، جناب آقاي دكتر دوستدار،‌ رئيس محترم مركز، همكاران،‌ دوستان و دانشجويان ايشان در مسجد وليعصر واقع در خيابان وزراء‌ برگزار گرديد.

روحش شاد و يادش گرامي