دوشنبه 1 آبان 1396 - 3 صفر 1439 - 2017 اکتبر 23

یا مُدَبّر الیل وَ النَهار

یا مُحَول الحَول وَ الاَحوال

حَوِّل حالَنا اِلی اَحسَن الحال

فرا رسیدن سال نو و بهار طبیعت را به همه اقشار دانشگاهی به‌ویژه همکاران تلاش‌گر مركز نشر دانشگاهي و مؤلفان و مترجمان همكار با مركز كه سهمي والا در تحقق اهداف مقدس نظام آموزش عالی کشور به ویژه رسالت سترگ تأمين و توليد آثار علمي دارند صمیمانه تبریک و تهنیت می‌گویم.

امید است با  استعانت از ذات لایزال الهی و در سایه توجهات حضرت بقیه الله الاعظم مهدی موعود (عج) و با پیروی از رهبری‌های حکیمانه رهبر عظیم‌الشان انقلاب اسلامی و با بهره‌گیری از توانمندی‌های شایسته خویش در مسیر خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی پیروز و سربلند باشید.

سعادت، سلامت و بهروزی همگان را از درگاه ایزد متعال مسئلت می‌نمایم.

حسين محمدي دوستدار

سرپرست مرکز نشر دانشگاهی