چهارشنبه 1 شهريور 1396 - 1 ذيحجه 1438 - 2017 آگوست 23
تاریخ انتشار : 22 شهریور 1394 11:32

بارگذاری سایت جدید مرکز نشر دانشگاهی

به لطف خداي منان قالب جدید سامانه مركز نشر دانشگاهي رونمايي شد.

به گزارش روابط عمومي مركز نشر دانشگاهي در طراحي جديد سامانه، علاوه بر اطلاعات سامانه قبلي، امكانات جديدي در نظر گرفته شده است كه نيازهاي مخاطبان را به نحو مطلوب تري برطرف كند.
فرم هاي نظرسنجي نيز به منظور اطلاع از نظر يا پيشنهادهاي همراهان هميشگي مركز نشر دانشگاهي، دانشجويان عزيز و اعضاي جامعه علمي كشور طراحي شده است كه به­زودي در همین سايت قرار خواهد گرفت.
از بازدیدکنندگان محترم خواهشمندیم مشکلات و خطاهای احتمالي را در قسمت نظرسنجي در انتهاي همين مطلب براي ما ارسال فرمايند.
اميدواريم سامانه جديد مورد پسند مراجعان باشد.