شنبه 1 ارديبهشت 1397 - 6 شعبان 1439 - 2018 آوريل 21
تاریخ انتشار : 30 دی 1394 12:25

برگزاری مراسم تجلیل از بازنشستگان مرکز نشر دانشگاهی

هدف از برگزاری این جلسه تقدیر و تشکر از بازنشستگان عزیزی است که در طول دوران خدمتشان صادقانه برای پیشبرد اهداف مرکز نشر دانشگاهی تلاش نموده و اکنون در چارچوب قوانین مربوطه به افتخار بازنشستگی نایل شده اند.
به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی، ساعت 9 صبح روز چهارشنبه 30/10/94 به پاس خدمات چندين ساله كاركنان بازنشسته مرکز نشر دانشگاهی، مراسم تقدير و تجليل از آنها در ساختمان شماره یک مرکز و با حضور جناب آقای دکتر دوستدار، سرپرست محترم مرکز و تعدادي از مديران و مسئولان و همکاران در یک جو صمیمی برگزار شد.
دکتر دوستدار در اين مراسم ضمن تجليل از زحمات اين عزيزان گفت: کارکنانی که امروز برای بازنشستگی در خدمتشان هستیم، عمری در مرکز خدمت کرده اند و تقریباً از بدو تأسیس مرکز نشر دانشگاهی همکاری داشته اند. اگرچه قبول بازنشستگی آنان برای مرکز سنگین و سخت و برای خود این عزیزان هم ترک محیطی که سالیان متمادی در آن کار و زندگی کرده اند دشوار است؛ اما شروع فصل جدیدی از زندگی می تواند پربار و ارزشمند باشد.
ایشان صحبت های خود را با آرزوی توفیق و سلامتی و دورانی پربار برای این عزیزان به پایان رساندند.
در پایان این مراسم به منظور تجليل از سرکار خانم اسلامی، سرکار خانم مولوی و جناب آقای بیرامی لوح تقدیر و هدایایی به این عزیزان تقدیم گردید.

برای مشاهده گزارش تصویری کلیک نمایید.