چهارشنبه 1 شهريور 1396 - 1 ذيحجه 1438 - 2017 آگوست 23
تاریخ انتشار : 17 بهمن 1394 11:19

انتصاب معاون اجرایی مرکز نشر دانشگاهی

سرپرست مرکز نشر دانشگاهی با صدور حکمی جناب آقای مهندس محمدرضا واعظی پور را به عنوان معاون اجرایی مرکز منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی، در حکم صادر شده از سوی دکتر حسین محمدی دوستدار آمده است:

برادر گرامی جناب آقای مهندس محمدرضا واعظی پور
سلام علیکم،
با صلوات بر محمد و آل محمد (ص) نظر به سوابق علمی و اجرایی جنابعالی به موجب این حکم شما را از تاریخ 1/11/94 به مدت یکسال به عنوان "معاون اجرایی مرکز نشر دانشگاهی" منصوب می نمایم.
امیدوارم در سایۀ توجهات حضرت بقیه ا... اعظم و با بهره مندی از توانایی همکاران محترم مرکز در جهت تحقق اهداف و مأموریت های محوله موفق باشید.