دوشنبه 1 آبان 1396 - 3 صفر 1439 - 2017 اکتبر 23
تاریخ انتشار : 17 بهمن 1394 11:21

انتصاب مشاور امور پژوهشی مرکز نشر دانشگاهی

سرپرست مرکز نشر دانشگاهی با صدور حکمی سرکار خانم دکتر ندا عبدالوند را به عنوان مشاور امور پژوهشی مرکز منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی، در حکم صادر شده از سوی دکتر حسین محمدی دوستدار آمده است:

سرکار خانم دکتر ندا عبدالوند
سلام علیکم،
با صلوات بر محمد و آل محمد (ص)، نظر به مراتب تعهد، شایستگی و تجارب ارزندۀ سرکارعالی به موجب این حکم از تاریخ 1/11/94 به عنوان "مشاور اینجانب در امور پژوهشی" مرکز نشر دانشگاهی منصوب می شوید.
امید است با استعانت از خداوند متعال و بهره گیری از تجارب همکاری در پیشبرد اهداف مرکز در چارچوب قوانین، مأموریت ها و وظایف محول موفق باشید.