دوشنبه 1 آبان 1396 - 3 صفر 1439 - 2017 اکتبر 23
تاریخ انتشار : 1 اسفند 1394 13:4

دانلود غیرقانونی کتاب فیزیک کوانتومی مرکز نشر دانشگاهی

سایت فیزیک خیام به دلیل دانلود غیرقانونی کتاب فیزیک کوانتومی مرکز نشر دانشگاهی مسدود گردید

مرکز نشر دانشگاهی در نظر دارد با بررسی در فضای مجازی از سایت هایی که امکان دانلود کتابهای چاپ شده مرکز را بصورت غیرقانونی فعال نموده اند شکایت نماید و درحد توان از انجام چنین اقدام نادرستی جلوگیری کند. بارگذاری فایل کتابهای منتشر شده مرکز در سالهای اخیر باعث کاهش درآمد و ضررهای اقتصادی جبران ناپذیری به ناشران کتاب و از جمله مرکز نشر دانشگاهی شده است.

به گزارش روابط عمومی، تاکنون موارد متعددی از قابلیت دانلود کتابهای مرکز در سایتهای مختلف شناسایی شده اند که در اولین گام سایت فیزیک خیام به دلیل بهره برداری غیرقانونی از کتاب فیزیک کوانتومی تا اطلاع ثانونی مسدود شده است.