فیزیولوژی گیاهان زراعی

قيمت : 70000 ريال56000 ريال

ناشر : مركز نشر دانشگاهی

مولف : ال. تی. ایوانز

ترجمه : محمد مؤدب شبستری، مسعود مجتهدی

ویراسته : محمدرضا داهي

تاریخ اولین چاپ : 1369

چاپ آخر : چاپ دوم-1387

قطع : وزیری

تعداد صفحه : 436

شابک : 964-01-0520-1

توضیحات : در این كتاب 9 گیاه زراعی عمده، كه بیش از دوسوم ماده خشك و نصف پروتئین و یك‌چهارم روغن و چربی موردنیاز تغذیه انسان و نیمی از الیاف مصرفی انسان را فراهم می‌سازند، از دیدهای گوناگون مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرند. این 9 گیاه عبارت‌اند از ذرت، نیشكر، برنج، گندم، سویا، نخود فرنگی، سیب‌زمینی، چغندر قند و پنبه. این كتاب در نهمین دوره انتخاب كتاب سال (1370) مورد تشویق هیئت داوران قرار گرفت.

       

خرید
نظر شما
اين مطلب تا چه ميزان مورد قبول شما واقع شد ؟
 
: میزان تحصیلات
    : آدرس الکترونیک
نظر خود را درباره اين محصول بيان کنيد
 
عددي که در زير مي بينيد را وارد کنيد :