جمعه 8 ارديبهشت 1396 - 2 شعبان 1438 - 2017 آوريل 28
کد خبر : 198752
تاریخ انتشار : 11 دی 1395 9:7

بازدید دانشجویان مرکز نشر دانشگاهی از روز تولید کتاب و مجله

دانشجویان مرکز نشر دانشگاهی از مراحل تولید کتاب و مجله بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی، دانشجویان دوره آموزشی ویرایش صوری و زبانی از مراحل تولید کتاب و مجله بازدید کردند. در این بازدید دانشجویان ضمن آشنایی با مراحل لیتوگرافی و تولید زینک و پلیت، از ماشین های مختلف چاپ افست مانند ماشین یک و نیم ورق، دو ورقی، سه ورقی، و چهار و نیم ورقی (تک رنگ و دو رنگ) و ماشین GTO بازدید و با روند کار این گونه ماشین ها آشنا شدند.

در ادامه دانشجویان با روند کار دستگاههای صحافی و نحوه تا کردن فرم ها، ترکیب کردن آنها، چسباندن آن ها به یکدیگر با چسب گرم و سرد، ته دوزی و در نهایت چسباندن جلد کتاب و برش آشنا شدند.

لازم به توضیح است دانشجویان دوره مذکور، در دوره ششم (نوبت صبح) ویرایش صوری و زبانی شرکت کرده و کلاس های دورة چهاردهم (نوبت عصر) نیز از 18 دی سال جاری، آغاز خواهد شد.

با عضویت در کانال تلگرام مرکز نشر دانشگاهی میتوانید از آخرین اخبار و رویدادهای مرکز مطلع شده و همچنین بصورت آنلاین پاسخگوی سوالات شما عزیزان هستیم.
برای عضویت در کانال اینجا کلیک نمایید