شنبه 27 مرداد 1397 - 7 ذيحجه 1439 - 2018 آگوست 18
تاریخ انتشار : 8 خرداد 1397 10:4

معارفه معاون پژوهشی مرکز نشر دانشگاهی

جلسه معارفه دکتر سیدعبدالامیر نبوی به سمت معاون پژوهشی مرکز نشر دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی، در این جلسه دکتر حسین ابراهیم آبادی ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ایام ماه مبارک رمضان، انتصاب دکتر سیدعبدالامیر نبوی به سمت معاون پژوهشی مرکز نشر دانشگاهی را در جمع معاونان، مدیران و مسئولان مرکز نشر دانشگاهی اعلام نمود. رئیس مرکز نشر ضمن تشکر از آقای دکتر نبوی برای قبول مسئولیت خطیری که برعهده گرفته است، اظهار داشت توجه به حوزۀ پژوهشی از ابتدا در مرکز نشر قابل توجه بوده و دارای ساختار و دامنه وسیعی بود که به تدریج به خاطر تحولات طبیعی دانشگاهها و تغییر مدیریت منجر به تضعیف حوزه پژوهشی گردید و انشاءا... این موضوع با آمدن ایشان ساماندهی شود. در حال حاضر اولویت اول مرکز، حوزۀ پژوهشی است که از جمله برنامه های آن افزایش مطالعات در این حوزه است. اگرچه مطالعات در زمان ریاست جناب آقای دکتر پورجوادی نیز در مرکز بیشتر درقالب تتبع انجام می شد، ولی اکنون بایستی حوزه مطالعات و تحقیقات را با جدیت بیشتر انجام دهیم چراکه مرکز انجام نشر را نه بعنوان ناشر بلکه در جهت مطالعاتی کار انجام می دهد. مرکز نشر دانشگاهی در واقع مرکز ترویج دانش است که از الگوهای متنوعی برای تولید کتاب استفاده می کند. دکتر ابراهیم آبادی همچنین تأکید کرد ما در بخش پژوهشی نیازمند تحول هستیم، از آنجائیکه اولویت کنونی مرکز، بحث ساختار و تجدید مأموریت است در حوزه پژوهشی نیز نیاز به شخصی داشتیم تا بتواند با برنامه ریزی اجتماعی و فهم عمیق از مطالعات سیاست اجتماعی ما را یاری نماید. طبیعتاً این توسعه با حضور آقای دکتر نبوی امکان پذیر خواهد بود. البته حضور گروهها و گرایش های مختلف داشنگاهی همچنان در حوزۀ پژوهشی حفظ خواهد شد و شوراهای مشورتی با حضور صاحبنظران رشته های مختلف برگزار خواهد گردید. ایشان یادآور شد مرکز نشر دانشگاهی صرفا با مراکز و نهادهای دولتی و اجرایی همکاری نمی کند، بلکه راغب به همکاری بیشتر و جدیتر با بخش خصوصی و نهادهای مدنی است.

در ادامه جلسه، دکتر نبوی ضمن ابراز خرسندی از حضور در بین همکاران و اساتید مرکز اظهار داشت پذیرش این مسئولیت برای ایشان هم نقطه مهم و قابل افتخاری محسوب می شود. وی تاکید کرد مرکز نشر دانشگاهی طبیعتاً میراث و سنتی از حضور جدی در جامعه علمی کشور داشته و دارد و هر تحول مثبتی در آینده مرکز باید مبتنی بر تجارب و دانشی باشد که طی چند دهه در اینجا فراهم آمده است. دکتر نبوی اظهار امیدواری کرد که با کمک همکاران بتواند مرکز را از شرایط فعلی به جایگاه بهتری برساند تا جایگاه پیشین مرکز نشر دانشگاهی به درستی احیاء شود.

در ادامه جلسه آقای سلطانی، معاون اجرایی مرکز، ضمن خیرمقدم اظهار امیدواری کرد با حضور آقای دکتر نبوی و با کمک مجموعه همکاران مأموریت ها، چشم انداز و برنامه های مدنظر به خوبی برنا مه ریزی و اجرا شود.
در پایان جلسه حکم معاون محترم پژوهشی مرکز قرائت و تقدیم وی شد.
روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی ضمن تبریک، برای ایشان آرزوی توفیق روزافزون و سلامتی دارد.