پنج شنبه 4 بهمن 1397 - 18 جمادي الاول 1440 - 2019 ژانوِيه 24
تاریخ انتشار : 8 دی 1397 10:59
تعداد بازدید : 276

گزارش تصویری غرفه مرکز نشر دانشگاهی در نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری

در اولین روز از نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری، دکتر ابراهیم آبادی رئیس مرکز نشر دانشگاهی با حضور در غرفه مرکز واقع در سالن شماره 6 غرفه 24 میزبان بازدیدکنندگان محترم غرفه از جمله جناب آقای دکتر برومند، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم؛ جناب آقای دکتر کشمیری، قائم مقام معاون پژوهش و فناوری در امور فناوری ومدیرکل دفترسیاست گذاری و برنامه ریزی امورفناوری وزارت علوم؛ جناب آقای دکتر عبدالهی نژاد، مدیرکل اداره کل روابط عمومی وزارت علوم و ... بود.