جمعه 3 خرداد 1398 - 20 رمضان 1440 - 2019 مي 24
تاریخ انتشار : 2 اردیبهشت 1398 13:41

درگذشت دکتر محسن جهانگیری

با کمال تأسف و تأثر درگذشت استاد گرامی جناب آقای دکتر محسن جهانگیری را به جامعة علمی کشور تسلیت می گوئیم.

درگذشت دکتر محسن جهانگیری

با کمال تأسف و تأثر درگذشت استاد گرامی جناب آقای دکتر محسن جهانگیری را به جامعة علمی کشور تسلیت می‌گوئیم.
ایشان که معلمی دلسوز و محققی برجسته بود، تلاشهای مداوم و ارزنده‌ای را برای رشد دانش فلسفی انجام داد و آثار مهمی را با وسواس و دقتی مثال زدنی تألیف و ترجمه کرد، از جمله ترجمه بی‌نظیر کتاب "اخلاق" اسپینوزا که مرکز نشر دانشگاهی مفتخر به چاپ و نشر آن بوده است.
برای این استاد ارجمند که فقدان او برای جامعه دانشگاهی ایران فراموش نشدنی است، طلب رحمت و مغفرت می‌کنیم و می‌کوشیم تداوم بخش دغدغه‌های عالمانه وی باشیم.