چهارشنبه 9 مهر 1399 - 13 صفر 1442 - 2020 سپتامبر 30
تاریخ انتشار : 25 دی 1398 14:17

بازدید سفیر تاجیکستان از مرکز نشر دانشگاهی

دکتر نظام الدین زاهدی، سفیر جمهوری تاجیکستان در ایران از مرکز نشر دانشگاهی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز نشر دانشگاهی، دکتر نظام الدین زاهدی طی این بازدید در نشستی با حضور دکتر حسین ابراهیم آبادی، رئیس مرکز نشردانشگاهی، دکتر محمد سلگی، رئیس پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، دکتر رضا ماحوزی، معاون پژوهشی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی و دکتر سیدعبدالامیر نبوی، معاون پژوهشی مرکز نشر دانشگاهی شرکت کرد.

در ابتدای این نشست، فعالیت های علمی مرکز نشر دانشگاهی و نحوه تولید و انتشار کتاب های دانشگاهی تشریح و درباره برنامه ها و فعالیت های علمی- فرهنگی سال های پیشین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از جمله جشنواره بین المللی فارابی توضیحاتی بیان شد. حاضران در این جلسه با تأکید بر زبان مشترک دو کشور خواستار تقویت زبان علمی فارسی و آغاز همکاری های مشترک علمی- آموزشی بین دو کشور شدند و مقرر گردید همکاری های مشترک علمی با دانشگاه ها و ناشران معتبر تاجیکستان از طریق فعال سازی تفاهم نامه های موجود و شرکت فعال در نمایشگاه های کتاب طرفین به ویژه از طرف وزارت علوم، تحقیات و فناوری آغاز شود.